Aktif Sayfa: Ana sayfa › Tüm Ürünler


Baldo Pirinç -Klasik

Vücut gelişimini destekler. Vücuda enerji verir ve vücudu kuvvetlendirir. Doyurucudur. Zihni açar. Yüksek tansiyonu düşürür. Hazmı kolaylaştırır. Vücuttaki fazla suyu çekerek vücudun toksit maddeleri uzaklaştırmasına yardımcı olur ve ishali de keser. İçeriğinde bulunan kanser önleyici maddeler sayesinde başta bağırsak kanseri olmak üzere kansere koruyucudur. Kandaki kolesterol oranını azaltıcı etkisi ile kalp ve damar hastalıklarına karşı da koruyucudur. Ayrıca, böbreklere faydalıdır.
  • Açıklamalar

    100 gr pişirilmemiş haşlanmış pirinçte mineral ve vitaminler

     

    Pirinç Nasıl Kullanılır?Pirinç, başta pilav olmak üzere dolma gibi yemeklerin yapımında kullanılır. Süt ile pirişilip yenirse cinsel gücü arttırır. Pirinç unu yaraları kurutmak için kullanılır. Pirinç kaynatılıp suyu cilde sürülür ve kuruyuna kadar bekledikten sonra gül suyu ile cilt temizlenirse cilde beyazlık ve canlılık verir.

    Pirinç pilavı
    3 Yemek Kaşığı tereyağ
    1 Yeterince tuz
    3 Su Bardağı sıcak su
    2 Su Bardağı GÖKYÜZÜ Baldo pirinç
    Pirinci ayıklayın, süzgece koyun. Nişastası akana kadar 2-3 su yıkayın. Ilık suda ıslatıp 10 dk bekletin. Tekrar bol suda yıkayıp iyice süzün. Tencerede yağı eritin ve pirinci ilave edin. Pirinçler cam gibi olup birbirine yapışmayacak kadar olana kadar kavurun. Sıcak suyu döküp üzerine tuz koyun. Pirincin üzeri nokta nokta olana kadar yüksek ateşte olduktan sonra kısık ateşte pişirin. Suyu çekince altını kapatın ve 5-10 dk dinlendirin. Servis yapmadan karıştırın.

    Ürünlerimize Geri Dön